ADAMA A PRÁNÁRÓL

 2011.04.10. 18:14

 

 

-         Adama, kérdeznék valamit.
-         Kérdezz bátran!
-         Hogyan kell beengedni a pránát a testbe? Próbáltam már a koronacsakrán keresztül, de olvastam, hogy vannak lények, akik pránát lélegeznek be. Kipróbáltam ezt is.
-         Melyik volt jobb? Amit a koronacsakrán engedtél be, vagy amit levegővétel útján?
-         Az orromon, torkomon keresztül intenzívebb volt.
-         Akkor cselekedj eszerint.
-         Ezek szerint helyes mindkettő?
-         Igen.
-         Akkor lehet, hogy az összes csakrámon keresztül beengedhetem?
-         Próbáld ki.
 
   Kipróbáltam, és ez is működött.
 
-         Meg kell értened, nincs törvény a hogyanra. Az EGYSÉG azon része, ami TE vagy, aképpen tudja megvalósítani jelenleg a prána beengedését, ahogyan elmondtad. Az isteni egység minden egyes részén keresztül másként valósítja meg önmagát, más módszerekkel. Te még nem is ismered a pránát, a tulajdonságait, minőségét, mégis találtál már 3 módot is, melyen keresztül használni tudod ezt az ősi erőt. Bízz magadban! Hozd elő magadból azt, ahogyan azt CSAK TE tudod megvalósítani, ahogyan neked kell megélned. Ne a külső információkra hagyatkozz! Nem tudom neked azt mondani, hogy ÍGY vagy ÚGY működik, mert működik így is, úgy is. Bár jobban ismerem, mint te, én sem ismerem teljesen. Lehet, hogy neked egy minden eddigitől eltérő módon kell használnod a pránát, új lehetőségeket fedezve fel benne. De igaz ez minden másra is. Valósítsd meg, amiért itt vagy, ne másokat másolva élj!
-         Most nagyon sokat segítettél. Köszönöm szépen. Pontosan értelek…

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr52814865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása