FELSZABADULÁS

 2011.02.28. 12:11

 

 

1.      kiterjesztem az imamezőt
2.      segítek azon embereknek felemelkedni, akik imamezőmben tartózkodnak
3.      rögzítem az imamezőt
4.      felemelem magam az Egészégbe, Szépségbe és Szerelembe és ott tartom
 
         Kb. 2-3 napja csinálom ezt a Shambhala-könyv útmutatásai szerint. Eddig is ezt tettem, csak nem tudatosan, és nem ilyen megnevezéssel, és nem újítottam meg folyton.
 
        Adama szerint azért fontos a megnevezés mikéntje, mert csak úgy találkozhat a két nép mindenben, ha közös fogalmakat használ. Így találunk vissza az eredetünkhöz. Mielőtt elszakadtunk tőlük, mi is ezeket használtuk.
 
        Pár napja tehát használom ezeket a fogalmakat minden reggel, mert megértettem, álmomban összekuszálódik az energiarendszerem is, és minden új napon be kell állítani. S ha tudatosan fent tartom magam az Egészségben, Szépségben és Szerelemben, felismerek rögtön mindent ami ettől el akar távolítani.
 
        Ma reggel értettem meg, hogy mit csinálnak Ahrimánék. A szellemünkön keresztül manipulálnak. Az energiarendszereinket és a fényt tudják elzárni bennünk. Megakadályozzák, hogy a lélekből ki tudjanak áradni azok a kódok, amik a szellemen keresztül jutva megvalósítanák a Világban azokat a dolgokat, amiket meg kellene élnünk, amiért itt vagyunk.
 
        Helyette gyakorlatilag az egész életünk azzal telik el, hogy félünk és megbetegszünk, és lebontjuk magunkat. Pedig van megoldás. Felismerhetőek a ténykedéseik. Amint felüti bennünk fejét a félelem, szomorúság, aggodalom, KÉT-SÉG, amögött biztosan Ahrimán ténykedése zajlik. Csak meg kell nevezni őt, nevén szólítani, s ellenállás helyett, harc helyett megköszönni azt, amit kaptunk tőle, és szeretettel átölelni őt. Így a szeretet át tud áradni az általa lezárt szellemi részünkön, és felszabadulunk.
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr152697182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása