ÚJ PÜNKÖSD

 2011.05.24. 12:57

 

 

   A mostani nagyon különleges Pünkösd lesz. A lélek felébred azokban, akikben eddig aludt. Önmagára ébred az isteni lélek teljesen. Emlékezni fog az isteni tervre, és be is fogja teljesíteni.
 
   Ezt próbálja meg minden eszközzel akadályozni Ahrimán, és szellemi táplálékkal eteti szellemünket. Figyelmünket minden módszerrel igyekszik magára vonni. De abban a pillanatban, ahogy valaki nem figyel rá, kikerül az irányítása alól.
 
   Amíg megérteni akarunk bármit, amíg félünk bármitől, addig az ő irányítása alatt vagyunk.
 
   Ez nem azt jelenti, hogy tudatlanul kell élnünk. Az isteni lelken keresztül világossá lesz minden. Értelmet nyer minden, az elme magyarázatát, a szellem tapasztalatát túllépve.
 
   Ahrimán azért akadályozta minden eszközzel a lélek felébredését, mert neki a lélek öntudatlan, alvó állapotában kell, hogy irányítani tudja. A felébredt lélekre, az öntudatos lélekre ugyanis nincs hatása. Az utolsó pillanatig küzd. Ezért olyan nehéz a mostani időszak.
 
   Csak egyet tehetünk Ahrimán ellen. A Fény felé és a Szeretet felé figyeljünk. Kapunk segítséget mindig hozzá.
 
   A mostani Pünkösd beteljesítése az elsőnek, mikor a Szentlélek galamb képében Jézus apostolaira szállt. Most nagyon sok lélek ébred fel. Sokakban aktiválódik a lélekmag, mely többé már nem MAG lesz, hanem önMAGa, teljesen betöltve a testet, összekapcsolódva a szellemmel, hogy EGY-SÉG-be rendezze az Ember hármas lényét: a test-lélek-szellemet.
 
   A megosztottságnak ezzel vége. Mert amint BENT, úgy lesz KINT is…

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr442928603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása