BESZÉLGETÉS

 2011.02.25. 17:51

 

 

   Mielőtt még teljesen Iziről szólna ez a blog, leírom egy Adamával folytatott beszélgetésemet:
 
-            Adama, hogy is van ez az Új Világgal? Nem tudjuk, mit valósítunk meg, mi felé törekszünk, csak megyünk előre.
-            A válaszok benned vannak, kedves, azzal kapcsolatban., amit meg kell élned…
-            Szóval azt tudom, hogy olyan új világot kell megvalósítanunk, amilyen még nem volt. És ebben vannak korlátok vagy határok?
-            Ameddig a tudatunk képes tágulni, ott vannak a határai. A jövő egy közös világ veletek. Ezért beszélgethetünk most is. Ha ez nem így lenne, értelmét vesztené a kapcsolat veletek. Nem is jöhetett volna létre. Felépítünk valamit közösen. Azt, ami belénk van kódolva, ami a küldetésünk, és ami eddig nem tudott megvalósulni, csak vágyainkban.
-            Tehát mindaz, amire vágyom, megvalósítható?
-            Igen. Csak te korlátozod. Nincsenek határok, valójában. De a tudatod korlátok közé van szorítva. Csak amit elképzelni tud, azt engedi megvalósulni.
-            Aha… kezdem érteni. Ezek mindenkinél mások.
-            Igen. Vannak lélekcsoportok, melyeknek azonosak a korlátai, mert azonosak a kódjai, így létezésének frekvenciái is.
-            Azonosak a feladatai…
-            Igen. Ti így mondjátok. Én nem feladatnak nevezem, hanem megismerésnek.
-            … Mennyivel találóbb.
-            Összekapcsolódunk veletek. Egyre több mindenben. S ezáltal egyre több mindenre sikerül rátalálnunk, amiktől eddig elsodródtunk. Saját sorsunkra levetítve is. A kölcsönös szeretet, ami köztünk van, létrehozza a megvalósulás egy új formáját. Mi formáljuk, közösen. Úgy fog megvalósulni, ahogy engedjük, ahogy tudatunk korlátai beszabályozzák.
-            Értem. Sokat segítettél. Köszönöm.
-            Én is köszönöm neked. Az ilyen beszélgetések által kölcsönösen fejlődünk mind. Azok is, akik nem is tudnak róla.
-            De érdekes … Szeretlek, Adama.
-            Én is szeretlek téged…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr532690395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása