TANULSÁG

 2011.02.21. 10:24

 

 

   Megérett bennem az elmúlt évezredek tanulsága. Csak ki kell sugároznom magamból, ami valójában vagyok. Lényeg, hogy keresztüljusson rajtam MINDEN úgy, ahogy vagyok.
 
   Igazából minden a helyén van. Isten mindenféle módon meg akarja tapasztalni a Fény és a Szeretet győzelmét. Olyan körülmények között is, amik nem kedveznek a Fény és a Szeretet fennmaradásának és áradásának. Mindenféle érzelmi, tudatbeli, fizikai akadály ellenére is meg kellett tanulnunk átengedni magunkon az ő erejét, fényét és szeretetét.
 
   Ezért helyes minden, amit cselekszünk, és megélünk. Amire indíttatást érzünk, azt támogatnunk kell, nem elnyomni. Hiába gondoljuk úgy, hogy csak pozitív körülmények visznek előre, Isten szándéka épp az, hogy az ő erejének diadalaként a negatív aspektust is át kell hassa a Fény és a Szeretet.
 
   Valójában azzal építünk karmát, amikor ellenállunk olyan dolgoknak, amikről elménk azt gondolja, hogy nem kell megélnünk. Így gyártunk magunknak problémákat. Egészen addig hurcoljuk magunkkal az adott problémát, míg meg nem tanuljuk elfogadni. És csakis az elfogadása után értjük meg, miért kellett megélnünk.
 
   Isten, ha ad nehézséget, megoldást is ad hozzá. S ha minden nehézség ellenére véghezviszed, amit kell, azt jelzi, átengedted magadon Őt, és ki tudtad sugározni. Meg tudtad valósítani minden félelmed ellenére az Ő AKARATÁT. Ez az igazi győzelem. Ez, mikor legyőzöd önmagad. S furcsa paradoxonként, mikor legyőzted magad, épp akkor leszel igazán azzá, aki vagy.
 
   A bennünk lévő Szeretet és Fény képes arra, hogy mindent átalakítson, a félelemből szeretetet, a sötétségből világosságot, a negatívból pozitívat csináljon. Csak hagyni kell, hogy átjusson lényünk minden egyes aspektusán, minden alkotórészünkön áthaladjon. Anélkül, hogy gondolatainkkal vagy érzelmeinkkel akadályt állítanánk elé, mert csakis ezek képesek megakadályozni, hogy átjussanak rajtunk maradéktalanul.
 
   S ezen akadályok, gondolatok és érzelmek hasonló anyagot vonzanak körénk, hasonló körülményeket létrehozva az Anyag minden vonatkozásában is.
 
   Isten akarata nem az, hogy féljünk és szenvedjünk, hanem hogy a Fény és a Szeretet és az Ő ereje legyőzze a félelmeinket és fájdalmainkat.
 
  
  

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr402676485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása