A FÖLD SZÍVE

 2011.02.20. 10:56

 

 

   Ahogy egyre tisztább a fejem, egyre több emlék kerül elő. Egyre több tudás aktiválódik újra bennem. Tegnap este ágyazás közben egyszer csak a semmiből elárasztottak ezek a gondolatok, valami a felszínre került bennem.
 
   A Föld szívcsakrája mindig ugyanott volt, vagyis ITT, Magyarországon. Régen Lemuria közepében.
 
   Ez a hely mindig stabilan megmarad, hisz ehhez kötődik a Föld szíve. Valaha egyetlenegy kontinens volt, és a közepe MU volt. Aztán szétdarabolódott, és szétlökődtek a darabok, de a középső rész geológiailag is a helyén maradt stabilan, csak a víz, ami a törésvonalakból feltört, elárasztotta. Sokáig tartott, míg ez a víz visszahúzódott.
 
   Nem véletlenül vagyunk itt. Pontosan ide kellett jönnünk már kezdettől fogva. A Föld szívéhez kellett kötnünk valamilyen erőt. Úgy érzem, a piramisainkban jelen lévő kristályok segítségével történt ez. De aztán valami megzavarta ezt…
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr542674268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása